• Pedagogik som förändrar

    Ledarprogram

    De längre ledarpprogrammen vänder sig till företag och individer som vill skapa förändring. Teorier, verktyg och övningar varvas med konkreta vardagsutmaningar och erfarenhetsutbyte i en trygg grupp.

 

(SJÄLV)LEDARSKAP INIFRÅN OCH UT (6v)

När ledarskapets förutsättningar förändras samtidigt som kraven på tidseffektiva utbildningar ökar är det många företag som har svårt att erbjuda sina chefer bra alternativ till utveckling. I år lanserar vi en ny utbildning designat för företag som vill bygga ledarskapet inifrån och ut och forma en kultur där prestation och välbefinnande kan gå hand i hand. I innehållet finns bland annat:

  • Reflektion, lärande och självkännedom
  • Kontaktskapande kommunikation
  • Psykologisk trygghet, medkänsla och gränssättning
  • Inkludering och mångfald
  • Förändring, (själv)medkänsla och gränssättning
  • Att vara hållbar som ledare

Programmet består av sex tretimmarsträffar under 6 veckor som skräddarsys efter organisationens behov. Teori och övningar integreras med deltagarnas egna utmaningar för fördjupad kunskap och konkreta resultat. Vi tror att det här är framtidens kursupplägg med sin bas i forskning och lång erfarenhet, en effektiv design samt möjligheten att sömlöst växla mellan det fysiska och det digitala. Utbildning passar alla verksamheter där det är centralt att leda sig själv och andra.

Röster från tidigare deltagare:

“Jag har aldrig reflekterat kring ledarskap på det här sättet. Det har blivit tydligare hur jag faktiskt kan utveckla mitt ledarskap.”
“Konkret feedback”
“Du har skapat ett öppet och tryggt klimat som har möjliggjort min utveckling och att jag vågat vara ärlig.”
“Tydlig och konkret. Bra med lästips!”
“Uppgifterna har krävt engagemang mellan kurstillfällena”
“Jag uppskattar att du verkligen gillar ämnet och att du vill hjälpa oss att utvecklas.”

Ta kontakt för mer information och offert: contact@beinginbusiness.se

LEDARPROGRAMMET (1 år)

Välkommen till ett program som är designad för dig som arbetat med inre utveckling en tid. Du söker – eller har hittat – en ny riktning och vill ha stöd att integrera det du lärt dig med yrkeslivet för att uppnå konkreta resultat. Upplägget vänder sig till företag, företagare och dig som vill ta nästa steg. Förmodligen har du en roll som ledare, chef, entreprenör eller ägare.

Under ett år får du möjlighet att jobba med en skarp utmaning med målsättningen att skapa en konkret förändring på ett sätt som känns äkta för dig. Upplägget ger dig en unik möjlighet att i en trygg och kompetent grupp ostört arbeta med frågor i gränslandet mellan din egen inre utveckling och frågor som relaterar till yrkeslivet. Vi blandar vi teori, övningar samt reflektion och strukturerad feedback på ett sätt som för dig framåt i processen. Som deltagare behöver du avsätta tid för närvaro vid samtliga tillfällen samt att arbeta med din utmaning mellan varje tillfälle.

Ta kontakt för mer information och offert: contact@beinginbusiness.se

Röster från tidigare deltagare:

”Att Lasse har både kombinationen från Handels samt hela mindfulnessbiten skapar en häftig kombination som når ned på djupet och berör de essentiella frågorna både ur ett företags- och personligt perspektiv.”
”Ödmjuk, mycket väl förberedd ledning”
”Varje träff har varit spännande och extremt lärorik. Dessutom kul att få möta alla andra deltagare och deras projekt. Det har också varit skönt att kunna bidra till andra med egna erfarenheter.”
”Öppen, ärlig kommunikation med underbara människor och stöd från dessa att hitta mig själv och utveckla min verksamhet samtidigt. Unikt koncept, komponerat med olika infallsvinklar, verktyg och intuitivt ledarskap.”
”Kompetent, professionell och inkännande”
”Det har varit banbrytande för mig på alla plan. Jag har kastat mina skygglappar, jag har mött mina rädslor, jag har vågat ta kliv. Det anade jag innan, men nu vet jag!”

X