• Samskapad kunskap

  Being Lab

  Välkommen till ett workshopformat där fokus ligger på fakta, gemensamt utforskande och delade erfarenheter. Tillsammans skapar vi ny kunskap om inre utveckling i yrkeslivett.

 • 24 April 17.00–18.20 (Zoom)

  #3: Kris & Utveckling

  Den här gången utforskar vi hur utmanande livshändelser inte bara kan utveckla oss som människor utan även göra oss till bättre chefer och medarbetare. Vi gästas av Anders Harling som är CCO på Vinci Group och som vanligt labbar vi med en blandning av teori, övningar och erfarenhetsdelning.

  Info & Biljett
 • 21 Mars 17.00–18.20 (Zoom)

  #2 Självmedkänsla

  Det här labbet faciliteras av Catarina Ahlvik-Garrison och fokuserar på hur självmedkänsla kan minska inre kritik, stress och utbrändhet samt höja allmänt välmående Teori varvas med övnignar och delning av erfarenheter.

  Röster från deltagare: "Härligt att få inspiration som jag just nu törstar efter." "Ett tillfälle att sakta ner." "Glad att jag prioriterade being in business och inte bara doing business." "Fokusera lite på att hitta sig själv, inte vara i det där molnet av tankar och känslor, virrvarret." "Oerhört värdefullt att få landa tillsammans med andra." "En påminnelse om hur jag använder självmedkänsla och hur jag kan dela det ännu mer." "Skönt att bli guidad på det sättet vi blev." "Att höra någon annans perspektiv ger mig en bredare bild."

 • 7 Februari 17.00–18.30 (ZOOM)

  #1 Lyssnande

  De flesta känner till att lyssnande, dialog och inkludering skapar psykologisk trygghet och väl fungerande arbetsgrupper. Rebecka Arman faciliterar en workshop där vi utforskar varför kommunikation som leder till samarbete och resultat innehåller lika delar aktivt lyssnande och riktningsskapande uttryck.

  Röster från deltagare: "Fick aha kopplat till rent lyssnande, det känns att det är väldigt ovanligt i de sammanhang jag befinner mig i." "Oj vilka intressanta människor som finns i gruppen" "Jag tar med mig hur värdefullt det är att checka in med kroppen, att känna hur det känns inför ett lyssnande och hur känns det efter."

X